De Nieuwe Oogst Van Beluga-linzen is lekker en Gezond

Beluga-linzen worden vanwege hun uiterlijk en verfijnde smaak de kaviaar onder de linzen genoemd. Na het koken zullen de linzen een beetje glanzen, waardoor ze op kaviaar lijken. Tijdens het koken blijven de kleur en structuur van de zwarte beluga linzen behouden. Zwarte linzen, ook wel Beluga-linzen genoemd, zijn kleiner dan andere linzen en hebben minder kooktijd nodig. Deze variant, ook wel linzenkaviaar genoemd, is uitzonderlijk rijk aan eiwitten. Zwarte linzen zijn lekker in salades, bij couscous of als vegetarische kaviaar op toast.


Zwarte linzen komen in eerste instantie uit Azië en Zuid-Europa. Het is dan ook niet gek dat ze veelvuldig in deze keukens worden gebruikt. Ze zijn populair onder atleten, vegetariërs en veganisten vanwege hun hoge eiwitgehalte en voedingswaarde. Ze worden vooral gebruikt in salades, soepen en in combinatie met couscous, maar zwarte linzen zijn ook heerlijk op toast. Bij Ik Zoek beluga linzen vertrouw ik op Natuurgroothandel.



 Peulvruchten die puur en gezond zijn

Deze beluga linzen zijn onbewerkt en puur. Ze zijn niet voorgekookt en worden gekweekt zonder het gebruik van pesticiden of herbiciden. Onze linzen zijn niet gedroogd.

Beluga-linzen hebben een hoge voedingswaarde en een hoog eiwitgehalte, waardoor ze ideaal zijn voor vegetariërs, veganisten en sporters.

De voordelen van beluga-linzen

Naast een hoog gehalte aan voedingsstoffen bevatten zwarte linzen een verscheidenheid aan andere heilzame voedingsstoffen. Ze bevatten bijvoorbeeld veel ijzer en vitamine C. Het is van cruciaal belang om te begrijpen dat ijzer alleen vrijkomt wanneer zwarte linzen worden gemengd met vitamine C. Als gevolg hiervan is de combinatie met groenten van cruciaal belang! Deze peulvrucht bevat ook vitamine A, B en E.

Gebruik deze beluga linzen

Beluga-linzen passen goed bij salades, pilaf, couscous en toast. Vanwege hun opvallende gelijkenis met kaviaar zijn deze linzen een uitstekende vegetarische vervanger. Spoel de linzen voor gebruik af.

Kooktijd: 15–20 minuten.

In dit gerecht worden pure Beluga-linzen gebruikt. 100% natuurlijk.

Allergenen

Er zitten geen allergenen in dit product.

Dit product is verpakt en/of opgeslagen in een faciliteit waar ook noten, pinda’s, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfieten worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kunnen deze allergenen in sporen in dit product aanwezig zijn.

Hoeveel beluga linzen heb je per persoon nodig?

Voor linzen en de meeste andere peulvruchten is 250 gram per persoon voldoende. We hebben het over de gekookte versie. Reken op 125 gram gedroogde linzen per persoon.

Instructies voor basiskoken:

Sorteer en spoel de blend voor gebruik. Breng 2 kopjes water en 1 kopje linzen aan de kook en laat 2–3 minuten sudderen. Voeg 1 theelepel zout toe. Kook, afgedekt, op laag vuur gedurende 20–25 minuten, of tot de groenten zacht zijn. 2 kopjes opbrengst

Gezonde weetjes over beluga linzen

1. Ze zijn van nature glutenvrij en hebben een laag natriumgehalte.

2. Eiwit is overvloedig aanwezig in linzen. Linzen vormen, in combinatie met rijst, een complete vegetarische eiwitbron.

3. Een vegetarisch dieet, volgens de Heart and Stroke Foundation, kan het risico op hartaandoeningen en beroertes helpen verminderen door bij te dragen aan een lagere bloeddruk, cholesterol en gewicht.

4. De Black Beluga-linzen bevatten veel oplosbare en onoplosbare vezels.

5. Het is aangetoond dat een vezelrijk dieet het cholesterol en de bloeddruk verlaagt, de spijsvertering verbetert, de bloedsuikerspiegel onder controle houdt en bijdraagt aan een gezond gewicht.

6. Linzen zijn een uitstekende bron van ijzer. IJzer wordt gebruikt om bloed aan te maken en zuurstof door je lichaam te transporteren, waardoor energie wordt geleverd.

Top beste recepten gemaakt door beluga linzen.

Salade Met Zwarte Linzen. Deze zwarte linzen worden gecombineerd met fetakaas, rucola, radijsjes en een pittige vinaigrettedressing in deze Linzensalade. Het is serieus heerlijk en het wordt de volgende dag alleen maar beter. Serveer als bijgerecht of als doordeweekse lunch. U kunt ook zwarte linzen gebruiken in deze eenvoudigere Franse linzensalade.

Taco’s de Linzen Noir. Vervang de zwarte linzen door gesneden radijsjes en fetakaas in dit recept voor linzentaco’s. Dit is een heerlijke maaltijd voor doordeweeks!

Kom Burrito’s. Maak deze Quick Burrito Bowl nog vullender door zwarte linzen toe te voegen! U kunt ook uw concept in vrije vorm creëren.

Dal Makhani: Dal Makhani is een Indiaas gerecht. Het blijkt dat zwarte linzen worden gebruikt in de traditionele Indiase Easy Dal Makhani, die boordevol smaak zit.

Zoete aardappelen en zwarte linzen: Meerdere keren gebakken zoete aardappelen met geitenkaas en linzen is een verbluffende manier om linzen te serveren. Nog simpeler: maak onze gebakken zoete aardappelen en beleg ze met linzen en geitenkaas.

Ik geloof in Natuurgroothandel Als ik zoek beluga linzen.

Beluga Linzen tegen de meest voordelige prijs en het belangrijkste is dat ze volledig biologisch zijn, wat voor jou geen kwaad kan, deze Beluga Linzen zijn ook nog eens heerlijk van smaak. En er zitten veel vitamines in, dus als je ook Beluga-linzen wilt nemen, vind je deze linzen na continu gebruik gewoon lekker bedankt

Comments

Popular posts from this blog

Natuur Groothandel - Castillo de Canena | Olijfolie

Lijnzaad Natuurgroothandel

De nieuwste oogst Beluga-linzen is heerlijk en voedzaam.